Infinity PV er et dansk start up firma, der lavinfinitypvfoil_dsc05170er solceller som helt tynde og fleksible – en solcellefolie – som kan anvendes på mange forskellige måder.

Problemet:
Vi har et rigtig spændende produkt i vores solcellefolie. Den er billig at fremstille og meget fleksibelt at bruge. Derfor kan folien anvendes til at skaffe strøm i en masse situationer, hvor man normalt har problemer med at skaffe den. Vi kan se en masse muligheder for at bruge vores solcellefolie til at gøre ting nemmere for andre folk. Både i de lande, hvor det generelt er svært at få adgang til strøm og til de situationer i hverdagen i Danmark, hvor solcellefolien kan gøre en forskel.  Men vi har brug for hjælp til at finde ud af hvordan vores produkt bedst kan hjælpe andre mennesker.

Cases:
Case1: 1.2 mia. mennesker har stadig ikke adgang til strøm, særligt i afrikanske lande syd for Sahara. Hvilke elektricitetsbehov har disse mennesker? Og kan vi hvilke problemer kan vi løse med dække dem med et billigt solcellepanel?
Case2: Solcelle-strøm til katastrofeindsatser/flygtningelejre. Faciliteter i en flygtningelejr eller under en katastrofe er typisk meget anderledes end normalt. Hvilke problemer er der i en flygtningelejr, eller under en katastrofe, som vores solcellefolie kan hjælpe med at løse?
Case3: Hvordan integrerer vi solceller i hverdagen/hjemmet/byen?
Vi mener også at vores produkt kan bruges til at livet lettere for almindelige danskere. Tag udgangspunkt i jeres egen verden, jeres familie, jeres venner, jeres skole osv. Og giv et bud på hvilke problemer solcellefolien kan hjælpe med.

Læs PDF med de fulde casebeskrivelser, benspænd og baggrundmateriale her: